Windows Phone 8.1Tanıtıldı, İşte Yeni Özellikler

Windows Phone 8 1Tanıtıldı İşte Yeni Özellikler

Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone 8.1 resmen tanıtıldı. Windows Phone 8.1’in merak edilen yeni özelliklerini sizler için derledik.

Microsoft, mobil işletim sistemi Windows Phone’un yenilenen versiyonu Windows Phone 8.1 resmen tanıtıldı. Birçok yeni özellik ve değişime uğrayan işletim sistemi kullanıcılar için yeniden tasarlanmış. Bu yenilikler arasında Apple’ın Siri ve Google Now benzeri kişisel asistan hizmeti Cortana geliyor.

 windows_phone_8_1

Microsoft, Windows Phone 8.1 ile birlikte Nokia’nın yeni amiral gemisi Lumia 930, bütçe dostu iki model Lumia 630 ve 635 modellerini de duyurdu. Lumia 930 ve Lumia 630/635 Windows Phone 8.1 sürümünü ilk kullanan modeller olacaklar. Windows Phone 8 işletim sistemli telefonlaraysa yıl içerisinde yeni sürüm yayınlanmaya başlayacak. Windows Phone 8.1 güncellemesi, Microsoft’un belirlediği sisteme  göre birkaç ay içerisinde Windows Phone 8 kullanıcılarına sunulmaya başlanacak. Windows Phone 8.1 ile çalışan ilk cihazlar Lumia 930, Lumia 630 ve Lumia 635 modelleriyse, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında satışa sunulmaya başlanacak.

İnternet Otomobile Giriyor