Windows Phone 8.1 Yayılmaya Devam Ediyor

Windows Phone 8.1 Yayılmaya Devam Ediyor DG

Geçtiğimiz aydan itibaren kullanıcılara sunulmaya başlayan Windows Phone 8.1 işletim sistemi, kullanım oranını her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Microsoft‘un akıllı telefonlara yönelik olarak geliştirdiği Windows Phone işletim sisteminin gelişmiş versiyonu olan Windows Phone 8.1, geçtiğimiz ay kullanıcılara sunulmaya başlandı. Bir yandan uyumlu cihazlara güncelleme olarak sunulan işletim sistemi, bir yandan da Lumia 630, Lumia 635 ve Lumia 930 gibi piyasaya yeni sürülen akıllı telefonlarda kullanılıyor. Yayınlandığı günden beri pazar payını hızla arttıran Windows Phone 8.1‘in bu yükselişini önümüzdeki haftalarda da devam ettirmesi bekleniyor.

Windows_Phone_8.1

Araştırma şirketi AdDuplex’in Windows Phone işletim sistemi kullanımı hakkında Temmuz ayında yürüttüğü araştırma, Windows Phone 8.1 işletim sisteminin Windows Phone cihazlardaki payını yüzde 11.9’a yükselttiğini gösterdi. Üstelik Microsoft’un yeni akıllı telefonu Nokia Lumia 530‘u önümüzdeki ay piyasaya sürmesiyle birlikte işletim sisteminin pazar payını daha da arttırması bekleniyor.

Microsoft Çin’de Zor Günler Geçiriyor