Windows Phone 8.1.1 Yakında Yayınlanabilir

Windows Phone Kullanıcısı Sayısını Arttırıyor

Battery Saver uygulaması için yayınlanan yeni bir liste, Windows Phone 8.1.1 adlı yeni bir güncellemenin yıl sonuna kadar yayınlanacağını gösterdi.

Merakla beklenen Windows Phone 8.1 Update 2’nin bu yıl içerisinde yayınlanmayacak olması Windows Phone kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmış olsa da, Microsoft’un işletim sistemi için yıl sonuna kadar önemli bir güncelleme yayınlayacağının açıklanması bu hayal kırıklığını biraz olsun giderdi. Battery Saver uygulaması için yayınalanan yeni bir yenilikler listesi, Windows Phone 8.1.1 adını taşıyan yeni bir sürümün gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Windows_Phone_8.1

Nisan ayında düzenlenen Build 2014 konferansı sırasında resmi olarak tanıtılan ve Temmuz ayında kullanıcılara sunulmaya başlanan Windows Phone 8.1’in henüz uyumlu tüm cihazlara ulaştırılamadığı göz önüne alındığında yeni bir güncellemenin yayınlanmaya başlanması şaşkınlık yaratsa da, Windows Phone 8.1.1‘in yıl sonuna kadar kullanıcılara sunulmaya başlayacağı belirtiliyor. Öte yandan tüm Windows Phone kullanıcıları tarafından merakla beklenen Windows Phone 10’un ise önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

iOS 8 Hızla Yayılmaya Devam Ediyor