Windows Phone 10 Deneme Sürümü Gecikebilir

Windows Phone 10 Ön İzlemesi 2015e Kaldı

Microsoft’un önümüzdeki ay düzenleyeceği etkinlikte görücüye çıkaracağı Windows Phone 10’un deneme sürümünü Ocak ayında yayınlamayabileceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıttığı ve deneme sürümünü kullanıcıların beğenisine sunduğu yeni işletim sistemi Windows 10 üzerinde çalışmalarını sürdüren Amerikalı teknoloji devi Microsoft, önümüzdeki ay düzenleyeceği basın toplantısıyla işletim sisteminin son halini teknoloji dünyasının beğenisine sunacak. Ancak Microsoft’un Ocak ayındaki bu etkinliğinde sadece bununla yetinilmeyecek ve merakla beklenen Windows Phone 10 işletim sistemi de gün yüzüne çıkarılacak.

Windows_Phone_10

Tüm cihazları tek çatı altında birleştirmek isteyen Microsoft’un bu strateji kapsamında geliştirdiği ve hem tabletlerde hem de akıllı telefonlarda kullanılması beklenen Windows Phone 10‘nun deneme sürümünün de bu etkinlik kapsamında yayınlanabileceği iddia edilmiş olsa da, son dönemde gelen bilgiler deneme sürümünün gecikebileceğini gösterdi. Microsoft’un mobil işletim sistemini test etmeye devam ettiğini belirten firmaya yakın kaynaklara göre Windows Phone 10 önümüzdeki ay sadece görücüye çıkarılacak ve deneme sürümü önümüzdeki aylarda yayınlanacak.

Mortal Kombat X Test Aşamasına Geçti