Windows 10 İçin Yeni Bir Etkinlik Planlanıyor

Windows 10 575

Eylül ayı sonunda resmi olarak tanıtılan Windows 10’un yeni özellikleri ve mobil versiyonu, Ocak ayında düzenlecek bir etkinlikle gün yüzüne çıkartılacak.

Merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10‘u 30 Eylül’de düzenlediği basın toplantısıyla resmi olarak tanıntan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, yeni işletim sisteminin deneme sürümünü kısa süre sonra kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Hem teknoloji dünyası hem de kullanıcılar tarafından beğeniyle kaşılanan Windows 10’u deneme sürümünü kullanan kullanıcılardan gelen geri dönüşler çerçevesinde şekillendirmeye devam eden Microsoft, bir yandan geliştirilmeye devam eden işletim sistemini önümüzdeki aylarda detaylı olarak tanıtmaya hazırlanıyor.

Windows_10

Microsoft’un Windows 10‘un yeni özelliklerini ve mobil cihazlar için hazırlanan versiyonunu önümüzdeki yılın başında görücüye çıkaracağı yönündeki söylentiler doğru çıkmış olsa da, bu tanıtımın daha önce iddia edildiği gibi Consumer Electornics Show 2015 kapsamında olmayacağı anlaşıldı. Microsoft’un Ocak ayında düzenlenecek olan CES 2015’e katılacağını doğrulayan firmaya yakın kaynaklar, buna rağmen firmanın Windows 10’u etkinlik kapsamında görücüye çıkarmayacağını ve bunun için Ocak ayında farklı bir etkinlik düzenleyeceğini belirttiler.

Microsoft Xbox One’ın Tasarımını Savundu