Yeni Windows 10 Versiyonu Bu Ay Yayınlanacak

Windows Phone 10 Ön İzlemesi 2015e Kaldı

Önümüzdeki günlerde Microsoft tarafından düzenlenecek olan basın toplantısının ardından yeni bir Windows 10 sürümünün kullanıcılara sunulacağı söyleniyor.

Merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10‘u geçtiğimiz yılın Eylül ayında düzenlediği basın toplantısıyla resmi olarak tanıtan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, işletim sisteminin deneme sürümünü kısa bir süre sonra kullanıcılara sunmuştu. Kısa sürede 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Windows 10 yenilikçi yapısıyla kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılanmış olsa da, Microsoft yeni işletim sistemini daha da geliştirmek için çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Windows_Phone_10

Windows 10‘un deneme süreci boyunca kullanıcılardan gelen geri dönüşleri de dikkati alarak işletim sistemini yenilemeye devam eden ve şu ana kadar işletim sisteminin birçok farklı versiyonunu yayınlayan Microsoft, bu ay da boş durmayacak gibi görünüyor. 21 Ocak’ta Windows 10’a özel bir etkinlik düzenleyecek olan Microsoft’un bu etkinliğin ardından işletim sisteminin yeni bir versiyonunu deneme programındaki kullanıcıların beğenisine sunması bekleniyor.

Öte yandan 21 Ocak’ta Microsoft tarafından düzenlenecek olan basın toplantısında merakla beklenen Windows Phone 10‘un da görücüye çıkarılması ve mobil işletim sisteminin ilk deneme sürümünün yayınlanması bekleniyor.

Internet Explorer Pazar Payını Arttırıyor