Windows 11 yeni değişiklikler yaptı: Yeni tasarımlar geldi

Windows 11 kurumsal

Windows 11 yeni değişiklikler ile gündeme geldi. İşletim sisteminde yapılan bu değişiklikler daha çok tasarım alanını ilgilendiriyor. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemleri içerisinde yer alan Windows 11 yeni değişiklikler ile kullanıcıları selamlıyor. Microsoft tarafından geliştirilen bu işletim sistemi tasarım açısından çok fazla eleştiri almıştı. Ancak yeni güncelleme ile birlikte bu eleştirilerin bir miktar daha azalacağı tahmin ediliyor.

Yapılan değişikliklerden ilki görev çubuğu ile ilgili oldu. Görev çubuğunda yapılan yeni tasarım değişiklikleri başlat menüsünde yapılan değişiklikler ile beğeni topladı. Bundan sonra başlat menüsü eskisinden daha fazla öneri gösterecek. Ayrıca menüyü isteyenler özelleştirme imkanına sahip. Yani başlat menüsünde bile kişisel seçenekler tercih edilecek.

Windows 11 yeni değişiklikler kullanıcı beğenisine sunuldu

Microsoft tarafından geliştirilen bu yeni işletim sisteminde ayarlar uygulaması ile ilgili bazı yeni eklemeler geldi. Buna göre ayarlar uygulamasına daha fazla denetim masası ayarları yerleştirildi ve güvenlik artırıldı. Aynı zamanda gelişmiş paylaşım ayarları ile ilgili de bir değişiklik var.

Windows 11 yeni değişiklikler

Ayarlar uygulamasında “gelişmiş ayarlar” menüsünün hemen altında “gelişmiş paylaşım ayarları” yer alacak. Ayrıca ayarlar uygulaması için kontrol panelinin kademe kademe kaldırıldığını görüyoruz. Microsoft Dev Channel güncellemelerinin bir parçası olan bu yeni tasarım değişiklikleri kullanıcıların beğenisine göre gelmeye devam edecek. Windows 11 yeni değişiklikler daha çok kullanıcı odaklı olacak.

Microsoft bilgisayar korsanlarının saldırısı ile karşı karşıya: Bıktık artık

Microsoft güvenlik alanında da yeni çalışmalara yer veriyor. Önümüzdeki aylarda yeni bazı güvenlik yamaları yayınlanacak. Peki siz Windows 11 ile ilgili yapılan bu değişimler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.