Windows 10 ve Windows 7 Arasındaki Farklar

win10son 2

#İŞBİRLİĞİ

Yeni Windows’a geçmek için aklınızda hala soru işaretleri mi var? Windows 10 ve Windows 7 arasındaki temel farkları okuyunca kararınızı kolayca vereceksiniz.

Windows 10 bir süredir hayatımızda ve kullanıcılardan genellikle olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Windows 10, kullanıcıların beğenisini kazanmış olsa da halen Windows 7’ye bağlı kalan kullanıcılar olduğu da bir gerçek. Hali hazırda çok sayıda kullanıcının Windows 7’de kalarak Windows 10’a geçmeye çekindiği biliniyor. Windows 10 ve Windows 7 arasındaki farkları bilmeyenlerin eski işletim sisteminde kalması anlaşılabilir.

Windows 7’yi kullanmaya devam edenleri bir noktaya kadar anlamak mümkün. Kullanışlı ve güvenilir yapısıyla kendini uzun yıllar boyunca ispatlamış bir işletim sistemini bırakıp yeni bir işletim sistemine geçmek kolay olmayabilir. Özellikle de Windows 8’in alışılmışın dışındaki yapısını görüp Windows 7’ye daha sıkı bağlanan kullanıcıların endişelerini anlayabiliyoruz. Ancak Windows 10, Windows 7 ve Windows 8’in en iyi ve güzel özelliklerini bir araya getiren, kullanıcıların sevmediği özellikleri çıkarıp yerine yeni ve kullanışlı özellikler ekleyen bir işletim sistemi.

Hali hazırda Windows 7 kullanan, Windows 10’a geçmeyi aklından geçiren fakat kafasında hala bazı soru işaretleri bulunan okuyucularımız için bu iki işletim sistemini genel olarak karşılaştırdık. Windows 10’da Windows 7’ye ek olarak hangi özellikler var sizler için bir araya getirdik.