Windows 10X dosya gezgini yeni görünümü ortaya çıktı

Windows 10X dosya gezgini1

Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi olarak bilinen Windows 10X dosya gezgini sürekli olarak güncelleniyor.

Hem çift ekranlarda hem de tek ekranlarda kullanılabilen Windows 10X dosya gezgini ile de fark yaratacak. Evrensel windows platformu uygulamaları ve geleneksel programlara da uyum sağlayabilen bu işletim sistemi, büyük destek görüyor. Ancak hepsinden önce en çok dikkat çeken dosya gezgini oldu.

Windows 10X yeni özellikler getiriyor

Microsoft tarafından tasarlanan yeni dosya gezgini Onedrive ve yerel depolama alanına kolayca göz atma imkanı sunuyor. Ayrıca dosyaları bulut ile cihazlarınız arasında sekronize etmek gibi bazı yararları da bulunacak.

Windows 10X dosya gezgini yeni1

Windows 10X platformu tarafından geliştirilen dosya yönetimi henüz yerel dosya sistemlerini desteklemese bile gelecekteki sürümlerde bunun değişmesi kesin gibi görünüyor. Şirketin geliştirme süreci henüz bitmiş değil ve daha yeni özellikler kazanabilir.

Microsoft tarafından geliştirilen yeni dosya gezgininin kullanıcı arayüzü Onedriv’ın internet sitesine oldukça yakın. Bu nedenle Onedrive kullanan kişiler bu konuda pek zorluk çekmeyecek. Son olarak yeni dosya gezgini hem açık hem de karanlık mod desteği sunacak. Ayrıca dokunmatik sisteme optimize geliştirilecek. İsteyenler bu dosya gezgini üzerinden senkronize edilen dosyalara genel bir bakışta atılabilecek. Sizce Microsoft tarafından geliştirilen yeni dosya gezgini, kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.