Windows 10’un Başlat Çubuğu düştü!

windows 10 çöktü

Haberin başlığını görünce şaka yaptığımızı düşünebilirsiniz. Olay maalesef ki gerçek. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Sitemizi yakından takip ediyorsanız, son zamanlarda sıklıkla Windows 10 haberleri paylaştığımızı görmüşsünüzdür. Gün geçmiyor ki Windows 10 ile ilgili farklı bir haberle karşılaşmayalım.

Haberimize konu olan olayın Baş Aktörü ise Şirketin Emektar Personeli Başlat Çubuğu. Anlaşılan Emektar Başlat Çubuğu bunca yılın yüküne dayanamayıp düşmüş.

Düşmesinin sebebi ise Microsoft’un 15 Aralık’ta yayınladığı toplu Güncelleştirmeler oluşturuyor. Microsoft’un, Windows 10 için; her ayın 2.haftasında yayınladığı Service Pack ebatındaki güncelleştirmeleri, cihazların Depolama Alanlarını da fazlasıyla şişirmeye başladı.

windows 10 çöktü

Bu seferki güncelleştirme ile beraber Başlat Çubuğuna tıkladığınız da Ekrana şu uyarı gelmeye başladı: “Başlat Çubuğu ve Cortana çalışmıyor.

Bunu gelecek sefer çözeceğiz”. Windows 10, Microsoft tarihinde en çok Eleştiri alan İşletim Sistemi olarak tarihe geçti desek haksız sayılmayız herhalde. Windows 10’un ömrünün Vista kadar kısa sürmesi bekleniyor.

Lenovo K4 geliyor!