Windows 10 ve 10 Mobile öyle bir sürpriz yapacak ki…!

windows 10 redstone güncelleştirmesi

Microsoft’un en son ki İşletim Sisteminin adı Windows 10. Windows 10, yeni bir sürprize imza atacak. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Windows 10’un Başlat Çubuğu tekrar gözden geçirilecek. Bunun nedeni de en son ki BUILD Sürümünün, Windows 10’un Başlat Çubuğunda hataya neden olması.

Bu seferki güncelleştirme ile beraber Başlat Çubuğuna tıkladığınız da Ekrana şu uyarı gelmeye başladı: “Başlat Çubuğu ve Cortana çalışmıyor.

Bunu gelecek sefer çözeceğiz”. Windows 10, Microsoft tarihinde en çok Eleştiri alan İşletim Sistemi olarak tarihe geçti. İşte bu nedenlerden dolayı Microsoft, Windows 10’un Başlat Çubuğunu tekrar gözden kaçırma kararı aldı.

windows 10 redstone güncelleştirmesi

Bundan sonra Windows 10’un Başlat Çubuğunu, dilediğimiz şekilde özelleştirebileceğiz. Bu kapsamda ortaya çıkan ilk yenilik Başlat Çubuğunun, Şeffaflık Ayarlarına kavuşması.

Windows 10’un, Başlat Çubuğunda yer alan Canlı Kutucukları da yine istediğiniz şekilde Özelleştirebileceksiniz. Windows 10 Mobile’a da bundan böyle Başlat Çubuğu gelecek. 2016 yılında yayınlanacak olan “Redstone Güncelleştirmesi”: Başlat Çubuğu güncelleştirmesi olarak karşımıza çıkacak.

ABD’de şok bir Terör Olayı yaşanabilir!