Whatsapp’ın Windows Phone sürümü güncellendi

whatsapp for windows phone receives new update 494987 2

Popüler Mesajlaşma Uygulaması Whatsapp’ın, Windows Phone sürümü bugün itibariyle güncellendi. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Dünyanın en çok kullanılan mobil mesajlaşma ve iletişim servisi Whatsapp; bundan kısa bir süre önce Android ve iOS platformlarına bir güncelleştirme çıkarması yapmıştı. Bu güncelleştirmeler sayesinde Whatsapp; bizlere ücretsiz arama yapabilme imkânı sağlamıştı.

Beklenen bu güncelleştirme; Windows Phone için duyurulmuştu. Whatsapp Ekibinden konuyla ilgili bilgileri bizlerle paylaşmıştı. Android cihazlarda test süresini aşıp tam sürüm şeklinde çalışan güncelleştirme; iOS platformunda beta aşamasından çıkmayı başardı.

whatsapp-for-windows-phone-receives-new-update-494987-2

Windows Phone için de duyurulan özellik nihâyet tam sürüm hâline geldi. Güncelleştirilmiş Whatsapp’ın sürüm adı ise 2.12.180. Bu güncelleştirme ayrıca kendi içinde sistem iyileştirmesi ve birtakım da yenilikleri içinde barındırıyor. Hem yeni Sesli Arama Özelliği hem de Sistem Güncelleştirmesi ile uygulama daha sağlam bir hâl almışa benziyor. Whatsapp’ın kısa sürede bu güncelleştirmeyi sunmasının bir sebebi de yeni BUILD yani Windows Phone 10 Beta Sürümü. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Apple, Intel kullanmayı planlıyor!