Whatsapp yenilendi

whatsapp for windows phone updated with new emoji improved search more 494410 2

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp güncellendi. Peki, Whatsapp ne için güncellendi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Whatsapp Windows için güncellendi. Yeni güncelleştirme ile beraber Yeni Emojiler, iyileştirilmiş arama çubuğu ve daha pek çok özellik yer alıyor. Güncelleştirme sadece Windows Phone kullanıcılarının kullanımına sunuldu. Whatsapp’ın en çok güncelleştirildiği platform Windows Phone desek haksız sayılmayız herhalde.

whatsapp-for-windows-phone-updated-with-new-emoji-improved-search-more-494410-2

Whatsapp’ın, Windows Phone platform sessiz bir şekilde güncellendi. Yeni güncelleştirme ile beraber uygulama daha stabil bir şekilde çalışıyor. Bir süredir Beta sürecinde olan uygulama en sonunda bu süreçten kurtuldu. Microsoft hatırlanacağı üzere geçen hafta itibariyle bir Windows Phone Etkinliği gerçekleştirmişti.

Özellikle Kasım ayı itibariyle satışa sunulacak olan yeni model Windows Phone’lar için yenilenmiş ve güncelleştirilmiş Uygulamalar çok önemli bir yer kaplıyor. Bu nedenle sık sık Microsoft’un Uygulamaları ile karşılaşma ihtimaliniz de yüksek. MSN Messenger’ın yerini alan Whatsapp hâlen Microsoft’un göz bebeği uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Yeni gelişmeler yaşandıkça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

HP’den dünyanın en geniş kıvrımlı bilgisayarı