WhatsApp yeni özelliği ile dikkat çekiyor

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

Sosyal medya dünyasının en çok kullanılan ismi WhatsApp, çok önemli bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte detaylar…

WhatsApp yeni özelliği ile dikkat çekiyor. WhatsApp yeni özelliği ile dikkat çekiyor. Sosyal medya denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan WhatsApp, Meta tarafından yapılan son açıklamaya göre aylık aktif kullanıcı sayısını neredeyse 4 milyar kişiye çekmiş durumda. Bu gerçekten inanılmaz bir sayı. Nitekim dünya nüfusunun bile yaklaşık 8 milyar olduğu ve bu nüfus içerisinde önemli bir kısmının teknolojiye erişiminin çok kolay olmadığı düşünüldüğünde, WhatsApp’ın ne kadar popüler olduğu daha net bir şekilde anlaşılacaktır.

WhatsApp dünya genelinde çöktü!

Amerikalı sosyal medya devinin bu kadar ünlü olmasının en önemli sebeplerinden biri ise, bitmek tükenmek bilmeyen güncellemelerle platformun sürekli gelişim halinde olması. WhatsApp’a ilişkin verdiği bilgilerle tanınan WABetaInfo tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre, popüler sosyal medya platformu şimdi de görsel paylaşımlarına ilişkin bir çalışma yürütüyor.

WhatsApp, yeni proxy desteğini duyurdu

WhatsApp yeni özelliği ile dikkat çekiyor

Daha fazla detay vermek gerekirse, bilindiği üzere WhatsApp’ın şu an ki sürümünde seçtiğimiz bir fotoğrafı başka birisine gönderirken, hangi fotoğrafı gönderdiğimizi göremiyoruz. Ne zaman ki gönder tuşuna basıp gönderiyoruz işte ancak o zaman doğru fotoğrafı seçtiğimizden emin olabiliyoruz. Ancak bu durum bazen dalgınlıkla yanlış fotoğrafın seçilmesiyle birlikte hiç istenmeyen olayların meydana gelmesine neden olabiliyor.

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

İşte bu tür kazaların önüne geçmek isteyen WhatsApp, artık fotoğrafların gönderilmeden önce önizlemesinin görünmesini sağlayacak. Bununla birlikte söz konusu önizleme özelliği yalnızca bir fotoğrafın ilk defa seçilmesi durumunda çalışacak. Ancak bu bile birçok yanlış gönderimin önüne geçecektir. Özelliğin ilk olarak iOS’a daha sonra ise Android’e gelmesi bekleniyor.

Huawei, MatePad SE için özel bir kampanya başlattı