WhatsApp Tüm Dünyada Çöktü

Whatsapp

WhatsApp dünyanın dört bir yanında çöktü. BTK konu açıklama yaparken, şirketten henüz bu sorunun nedeniyle ilgili bir açıklama gelmedi.

Tüm dünyada yüz milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp, bu gece pek alışık olmadığımız bir sorunla karşı karşıya. Genelde sorunsuz bir şekilde çalışan mesajlaşma servisi, bugün akşam saatlerinden beri sorunlarla boğuşuyor. WhatsApp’ın çöktüğü ile ilgili ilk haberler akşam saatlerinde gelmeye başladı. Uygulamada sorun yaşadıklarını söyleyen kişilerin sayısı hızla arttı.

İlk başta bu sorunun bir tek Türkiye’de yaşandığı düşünüldü. Hatta sosyal medya bazı kişiler hükümetin uygulamayı yasakladığını bile iddia etti. Bu iddiaların üstüne BTK Başkanı Twitter’dan bir açıklama yayınladı ve durumun Türkiye’ye özel olmadığını, tüm dünyada yaşandığını söyledi.

Gerçekten de yaşanan sorun tüm dünyayı etkilemişti. Dünyanın dört bir yanından kullanıcılar uygulamanın düzgün çalışmadığını söylüyor. Bazı kişiler mesaj göndermekte sorun yaşarken, bazıları sohbetler sayfasını bile görüntüleyemiyor. Bu soruna neyin sebep olduğu ise şimdilik bilinmiyor. Ancak çok yakında resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Facebook Hakkında Çarpıcı İddia