Instagram ve Whatsapp çöktü!

instagram

#İŞBİRLİĞİ

Facebook grubu bünyesinde yer alan Whatsapp ve Instagram akşam saatlerinde çöktü. Instagram’da hikayelere ulaşmakta güçlük çeken kullanıcılar, Whatsapp’tan ise dosya gönderip alırken güçlük çekti.

Günümüzde sosyal medyanın önemini yadsınamaz. Zira sosyal medya sayesinde ulaşılması güç isimlerle iletişime geçmek dahi mümkün.

Genel olarak bakıldığında sosyal medya tarafında öne çıkan birkaç platform bulunuyor. Twitter, Facebook ve Instagram’ın kullanım yoğunluğu tarafında rakiplerine nazaran ön planda olduğu yadsınamaz bir gerçek.

Instagram çöktü!

Akıllı telefonların yaygınlaşması bu tarz uygulamaların kullanımını da arttırdı. Hatta artık insanlar sosyal medya ile sürekli iç içeler diyebiliriz. Zira bu durum bazı uzmanlar tarafından bağımlılık olarak da yorumlanmakta.

Öyle ki bahse konu sosyal medya kanallarına erişimin aksaması, tüm dünyada önemli bir gündem maddesi oluyor. Aynı bu akşam yaşanan olayda olduğu gibi.

Bugün akşam saatlerinde Facebook bünyesinde yer alan Instagram ve Whatapp kısmı çöküşler yaşadı. Bu çökmeler ile Instagram’da hikayelere ulaşım aksarken, Whatsapp’ta ise gönderilen fotoğraf, ses dosyası ve benzeri dosyaların karşı tarafa ulaşılması hususunda sorunlar ortaya çıktı.

Sonuç olarak Instagram ve Whatsapp kısa süreli olarak çöktü diyebiliriz. Bu çökmeler an itibariyle de tam olarak giderilebilmiş değil. Hali hazırda Facebook tarafından da herhangi bir açıklama gelmiş değil.

Facebook sağlık içerikleri yenileniyor