WhatsApp, işletmelerle sohbet etmeyi daha kolay ve daha hızlı hale getiriyor

WhatsApp, işletmelerle sohbet etmeyi daha kolay ve daha hızlı hale getiriyor

WhatsApp, gizlilik politikasını bozan bulut sorunlarına rağmen birçok mağaza ve diğer işletme için hala önemli. Mesajlaşma hizmeti, Business API’sindeki güncellemelerle bu işlemleri daha hızlı ve daha basit hale getirmek istiyor.

WhatsApp, F8 Refresh geliştirici etkinliğinde iş kullanıcıları için sohbet araçları paketinde bir dizi iyileştirmeyi açıkladı. Daha fazla insanın WhatsApp gibi uygulamaları kullanan şirketlerle sohbet etmek istediği pandemi döneminde şirket, bu konuda yapmayı planladığı iyileştirmeleri özetledi. Artık mesaj yazmak yerine bir seçeneğe dokunmanıza izin veren menüler alacaksınız. Ayrıca işletmelerden stokta kalma uyarıları gibi daha fazla bilgi alacaksınız, böylece takip alma olasılığınız daha yüksek olacak. Bir işletmeyle ilgili gerçekten kötü bir deneyiminiz varsa, o şirketle sohbetleri engellerken daha fazla geri bildirim sağlama seçenekleriniz olacak.

WhatsApp, işletmelerle sohbet etmeyi daha kolay ve daha hızlı hale getiriyor

İlk etapta WhatsApp kullanan daha fazla şirket görebilirsiniz. Facebook’un sahibi olduğu marka, iş sohbetlerine başlama süresini “haftalardan” beş dakikaya indirdiğini söylüyor. WhatsApp bunun esas olarak “orta ve daha büyük” firmalara yardımcı olacağına inanıyor. Ancak bir telefon görüşmesi yapmamayı veya e-postayı beklememeyi tercih ediyorsanız, bu özellik sizin de işinize yarayacaktır. Şirketlerin yeni API’yi benimsemesi için bir süre beklemeniz gerekecek. Yine de bu, WhatsApp’ın her yerde olduğu dünyanın birçok yerinde hoş bir güncelleme olabilir. Bir dahaki sefere alışveriş yapmak veya bir hesabı yönetmek istediğinizde WhatsApp’ı başlatmak için daha fazla nedeniniz olabilir.

Yeni eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Bakan açıkladı