WhatsApp Gold virüsü geri döndü!

WhatsApp Gold

WhatsApp kullanıcılarını kandıran WhatsApp Gold uygulaması yine hortladı. WhatsApp Gold virüsüne maruz kalmamak için ne yapmak gerekiyor? İşte WhatsApp virüslerinden korunma yöntemleri.

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, dönem dönem virüslü 3. parti uygulamalara maruz kalabiliyor. Bunlara örnek olarak WhatsApp profilime kim baktı ve WhatsApp’ta kimler çevrimiçi oldu gibi uygulamaları gösterebiliriz. Ancak bunlardan bir tanesi var ki hepsine bedel. O da WhatsApp Gold!

WhatsApp Gold virüsü hortladı!

Geçtiğimiz yıllarda pörtleyen WA Gold virüsü kısa süre içerisinde kullanıcılar arasında yayılmıştı. WA Gold uygulamasını yükleyenlere; WhatsApp’ı daha fonksiyonel bir şekilde kullanama vadediliyor. Ancak virüs içerikli WA Gold uygulamasını yükledikten sonra Android cihazınızdaki verileriniz, hatta kredi kartı bilgileriniz bile hackerlar tarafından ele geçirilebiliyor.

Her zaman olduğu gibi yine sadece Android kullanıcılarını tehdit eden bu virüsten korunmak için; 3. parti WhatsApp uygulamalarını cihazınıza yüklemeyin. Ayrıca; bilmediğiniz kaynaktan indirilen .APK dosyalarını da Android cihazınıza kurmayın.

Facebook mesajlaşmalarınıza kadar her şeyinizi sızdırmış!

Son olarak Facebook, Twitter, Instagram ve WhatsApp profilime kim baktı gibi uygulamaların tamamının sahte olduğunu belirtelim. Bu tip uygulamalar sizin verilerinizi çalmak için çalışıyor.

WhatsApp Gold