Devil May Cry 5 oynanış süresi belli oldu

devil may cry 5

2019’un en çok beklenen oyunlarından biri olan Devil May Cry 5 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm ayrıntılar.

Capcom’un köklü serilerinden biri olan Devil May Cry, uzun aradan sonra tekrardan PC ve konsollarımıza konuk olacak. Yapımcı ekibin kararı ile Devil May Cry 4’te yaşanan olaylar ve sonrasını konu edinecek olan yapım, arada çıkan Devil May Cry’ı ise yok sayacak.

8 Mart’ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak satışa sunulacak olan Devil May Cry 5’in yeni demosu da 7 Şubat’ta kullanıma sunulacak. Hatırlanacağı üzere ilk demo Xbox One’a özel olarak kullanıma sunulmuştu.

Devil May Cry 5, 15 saat sürecek

Serinin yeni oyununda Dante ve Nero haricinde V isminde yeni bir karakterle de tanışmış olacağız. Bilindiği üzere DMC 5’ta 3 farklı oynanabilir karakter bizleri bekliyor olacak. Fakat senaryonun temel öğesi Nero olacak.

Devil May Cry 5 projesinin başındaki isimlerden biri olan Hideaki Itsuno, oyun hakkında bazı önemli açıklamalarda bulundu. Itsuno, Devil May Cry 5’in yaklaşık olarak 15 saatlik bir oynanış süresine sahip olacağını belirtti. Yani DMC 5 da serinin diğer oyunları gibi ortalama bir uzunluğa sahip olacak.

Capcom tarafından geliştirilen ve serinin istenmeyen çocuğu ilan edilen Devil May Cry da hemen hemen 15 saatlik bir oynanış süresine sahipti.

Xbox Türkiye fiyatlarına zam yaptı