WearOS için YouTube Music güncellemesi

YouTube, Ukrayna ile ilgili 70.000 videoyu kaldırdı

Wear OS’da YouTube Music artık beklediğiniz gibi çalışıyor. The Verge’in haberine göre, Google’ın müzik hizmeti artık ister LTE ister WiFi kullanıyor olun, doğrudan Wear OS uygulamasından yayın yapıyor.

WearOS için YouTube Music güncellemesi! Tam işlevsellik için saati bir Android telefonla eşleştirmeniz gerekiyor  (hücresel akış, iPhone kullanıcıları için bir seçenek değil) ve platformdan bağımsız olarak bir Premium aboneliğine sahip olmanız gerekiyor. Yine de bu kriterleri karşılıyorsanız, tüm melodilerinize saatinizden erişmeye devam edeceğinizi bilerek telefonunuzu gönül rahatlığıyla evde bırakabilirsiniz.

WearOS için YouTube Music

Yükseltme ayrıca, göz atma bölümüne veya en son oynatılan oynatma listenize hızlı erişim için bir YouTube Müzik sekmesi eklemenize de olanak tanıyor. Çevrimdışı dinlemeye ihtiyacınız varsa, Akıllı İndirmeler, WiFi’ye her bağlandığınızda saat kitaplığınızı otomatik olarak yeniler. Akış güncellemesinin bu hafta kullanıma sunulması bekleniyor.

WearOS için YouTube Music

WearOS için YouTube Music güncellemesi

Wear OS‘de ilk parti müzik akışı, hafifçe söylemek gerekirse sorunluydu. Platformda Google Play Müzik mevcuttu, ancak şirket 2020’de hizmeti kapatıp YouTube teklifine geçtiğinde uygulama devam etmedi. YouTube Müzik, 2021 yazında Wear OS’a (yalnızca çevrimdışı oynatma ile) geldi, ancak başlangıçta Galaxy Watch 4 ile sınırlıydı ve o yılın Eylül ayına kadar Wear OS 2 cihazlarına gelmedi. Akış için Spotify ve diğer üçüncü taraf hizmetlerine başvurmak zorunda kalınıyordu.

WearOS için YouTube Music

Google, isteğe bağlı LTE’li Pixel Watch’ı bu sonbaharda piyasaya sürüyor ve şirket kendi müzik hizmetini resmi akıllı saatinde yayınlayamazsa iyi görünmeyecektir. İyileştirilmiş YouTube Müzik uygulaması, en azından tamamen Google kurulumunu kullanmaya kararlıysanız, Pixel bileklik geldiğinde tutarlı bir deneyim sağlamalıdır.

Apple yeni ödeme sistemi ile gündemde: iPhone’dan iPhone’a para gönderimi (video)