watchOS 6 Beta nasıl yüklenir?

watchOS 6 Beta

iOS 13 kullanıcılarının kullanabileceği watchOS 6 Beta sürümünün nasıl yükleneceğini anlatıyoruz. Bakalım watchOS 6 Beta nasıl yükleniyor?

Apple, WWDC 19 etkinliğinde iOS 13 ile birlikte Apple Watch modelleri için watchOS 6 sürümünü de tanıtmıştı. Sağlık açısından bir çok yenilik ile gelen watchOS 6’nın testleri de etkinlik sonrası başlamıştı. Geliştiricilerin yükleyebildiği watchOS 6 sürümünü, Apple Geliştirici hesabınız olmadan nasıl yükleyebileceğinizi anlatıyoruz.

Apple’ın Arkadaşlarımı Bul uygulaması hayat kurtardı!

Rehberimize başlamadan önce watchOS 6 sürümünü sadece iOS 13 ile kullanabileceğiniz belirtelim. Eğer iPhone’unuzda iOS 13 yüklü değilse; Apple Watch’u iPhone görmeyeceği için kullanamazsınız. watchOS 6’yı beğenmezseniz ise geri dönüşünüzün olmadığının altını çizelim.

watchOS 6 Beta nasıl yüklenir?

  1. Adım: iPhone’unuza iOS 13 Beta 2’yi yükleyin. iOS 13 rehberimize buradan ulaşabilirsiniz.
  2. Adım: iOS 13 yüklü iPhone’unuza watchOS 6 Beta profilini buradan indirin.
  3. Adım: Profili yüklemeden önce eğer Apple Watch’unuzda şifre varsa açın.
  4. Adım: Profili yükledikten sonra; iPhone>Watch>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce Apple Watch’un şarjının yüzde 80 üzerinde olması ve şarja takılı olması gerektiğini belirtelim.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra watchOS 6 sürümünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Güncellemeyi alan modellere ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4