Watch Dogs’dan Büyük Rekor!

Watch Dogsdan Büyük Rekor

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu Watch Dogs çıkışını gerçekleştirdikten sonra rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

Oyuncuların merakla beklediği oyun çıkışını gerçekleştirdikten sonraki ilk haftada ortaya çıkardığı satış rakamıyla gündeme oturdu.

Watch Dogs'dan Büyük Rekor!

Ubisoft‘un yeni oyunu Watch Dogs çıkış yaptıktan bir hafta sonrasında ulaştığı 4 milyonluk satış rakamı ile ciddi bir başarı elde etti. İngiltere satış listesini de alt üst etmeyi başardığını daha önceki haberimizde sizlere duyurmuştuk. Şimdi ise satış rakamının 4 milyona çıkması, herkesi şaşkına çevirdi.

Ubisoft tarafından yapılan açıklamada bu rakamın etkileyici olduğu, bu başarıya ulaşmalarını geliştirdikleri oyuna olan bağlılıkları ile yeni jenerasyon oyun konsollarını iyi kullanmalarına borçlu olduklarını altını çizdi.

Ubisoft‘un bir haftada en çok satılan oyunu olduğuda duyurulan oyun PC, PS4, PS3, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.

Oyunun bu kadar başarılı olacağı, çıkışını gerçekleştirmeden önce Ubisoft yetkililerinin yaptığı açıklamalarda ortaya çıkıyordu, ancak bu kadar büyük bir başarıya imza atacağı tahmin edilmiyordu.

Bakalım Ubisoft‘un yeni oyunu tahtını ne kadar koruyabilceek?

Google Yasaklandı!