Watch Dogs’da Gizlilik Ön Planda

Watch Dogs da Gizlilik Ön Planda

Watch Dogs’un oynanışında gizliliğin oldukça önemli bir rol oynadığı ve bu sistemin oldukça iyi çalıştığı açıklandı.

İlk olarak E3 2012 kapsamında resmi olarak tanıtılan ve görücüye çıktığı günden beri oyunseverlerden büyük ilgi gören Watch Dogs, 2014 yılının da en merakla beklenen oyunlarının başında geliyor. Önümüzdeki ay dünya genelinde satışa sunulacak olan oyunun çıkış tarihi yaklaşırken, oyunun yapımından sorumlu olan Ubisoft da oyun hakkında yeni detayları oyunseverlerle paylaşmaya devam ediyor.

Watch_Dogs_DG

Oyunseverlerin Aiden Pearce adında yetenekli bir hackerı kontrol ettikleri Watch Dogs’ta, Aiden düşmanlarına karşı mücadele verirken hem dövüş ve silah kullanımı konularındaki yeteneklerinden hem de elektronik cihazlara müdahale etme konusundaki becerilerinden faydalanacak. Oyuncuların sadece sıradan bir dövüş sistemiyle sınırlı kalmayıp zekalarından da faydalanacak olması, oyunu oldukça ilgi çekici kılan unsurların başında geliyor.

Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ubisoft yetkilisi Colin Graham, gizliliğin de oyunda önemli bir rol oynayacağını ve bazı zorlu durumlarda oyuncuların işini kolaylaştırabileceğini belirtti. Graham’in açıklamasına göre, Ubisoft’un bu alanda daha önce de çalışmış olması Watch Dogs’da yer alan gizlilik sisteminin son derece iyi çalışmasına sebebiyet vermiş. Gizliliğin önemli bir rol üstlendiği Assassin’s Creed ve Splinter Cell serilerinin de yapımından sorumlu olan Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Watch Dogs’da oldukça gelişmiş bir gizlilik sistemi olduğu vurgulanıyor. PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan oyun 27 Mayıs 2014’te dünya genelinde satışa sunulacak.

Batman: Arkham Knight’tan Yeni Detaylar