Watch Dogs 2’de Assasin’s Creed Posteri

13243748 904709262985575 2248473480099300768 o

Ubisoft yeni göz bebeğini piyasaya sunmaya hazırlanırken, San Francisco sokaklarını kendinden esintiler ile donatmaya başlamış. Oyundaki Ubisoft binası bir yana üzerinde de “Assasin’s Creed” posterleri bulunuyor. Detayları haberimizde.

Ubisoft hiç şüphe yok ki oyun sektöründe büyük yer edinen bir firma. Şu ana kadar birçok başarılı oyun serisini hayata geçiren Fransız asıllı firma,2014 yılında çıkardığı Watch Dogs ile birçok eleştiriye maruz kalmıştı. Bunların başında gelen en büyük neden ise oyunun E3 gösterimi ile çıkışı arasında aşırı grafik farklarının bulunması idi. Açık dünya unsurlarını hacker yeteneklerimizle istediğimiz gibi kontrol edebildiğimiz bu seri elbette ikinci bir şansı hak ediyordu. Yeni Watch Dogs oyununun çıkışını yapmasına sayılı günler kaldı. Şehirde parkur yaparak koşturabileceğimiz aynı zamanda hack yeteneklerimiz ile çok daha fazla şey yapabilmemize olanak sağlayan oyuna eerken erişen kullanıcılar oldu. Oyuna erken erişme fırsatını elde edenlerden olan We Write Things, ilginç bir “easter egg” ile karşılaşmış.

 

Posterler Oyundaki Ubisoft Binasına Asılmış

Aslında easter egg sayılmamak için fazlasıyla göze batan ve tam yerine konulmuş olan posterler, Watch Dogs 2’deki Ubisoft San Francisco binası üzerine konulmuş. Görsellerin ilerleyen güncellemelerde kaldırıp kaldırılmayacağı da merak konusu. Daha önce yaptığı açıklamada Watch Dogs 2’nin yeni Assasin’s Creed oyununu aratmayacak olduğunu belirten Ubisoft’tan gayet mantıklı bir reklam hareketi. Aşağıda oyun içi alınmış görselleri bulabilirsiniz.

ubisoft watch dogs