Watch Dogs Legion oynanış videosu yayınlandı!

Watch Dogs Legion

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu Watch Dogs Legion için oynanış videosu yayınlandı. Bakalım yeni oyunda bizleri neler bekliyor?

Ubisoft Forward etkinliği kapsamında Ubisoft yeni oyunlarını tanıttı. Hem mevcut hem de yeni nesil oyun konsolları için yeni oyunlarını sergileyen Ubisoft, merakla beklenen Watch Dogs Legion oyununu da sergiledi. 29 Ekim 2020 tarihinde; PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için çıkacak olan oyun, grafikleri ile olduğu kadar oynanışı ile de dikkat çekiyor.

Hack üzerine kurulu olan oyunda yapabileceklerinizin sınırı yok diyebiliriz. Oyunda NPC’leri bile kontrol edebileceksiniz. Ubisoft yeni nesile geçecek olan oyuncuları da unutmuyor. Eğer oyunun PS4 veya Xbox One sürümünü satın aldıysanız ücret ödemeden PS5 ve Xbox Series X sürümüne sahip olabileceksiniz.

Watch Dogs 2 ücretsiz olarak nasıl alınır?

Serinin ikinci oyununun devamı niteliğinde olan Legion, İngiltere‘de geçecek. Farklı bir evreni ele alacak olan oyun bazı basın kuruluşları tarafından da denendi. İlk iki oyunu eleştiren basın ekipleri bu oyunun oldukça farklı olduğunu ve üzerinde baya çalışıldığının altını çiziyor.

Oyundaki seslendirmeler, karakter mimikleri ve animasyonların yeni nesil oyun konsolları için geliştirildiğini belirten basın mensupları, oyunun yıla damga vurabileceğini belirtiyor.

PC için Epic Games üzerinde standart sürüm 269 TL, Gold sürüm 449 TL ve Ultimate sürüm ise 495 TL‘den ön siparişe sunulmuş durumda. Gold ve Ultimate sürümü satın alanların yeni DLC ve ekstra itemlere sahip olacağını belirtelim.