The Division’dan Yeni Görseller Geldi!

The Divisiondan Yeni Görseller Geldi

Massive Entertainment’in geliştirdiği ve Ubisoft tarafından yayınlanacak olan herkes tarafından merakla beklenen The Division’dan yeni oyun içi görseller yayınlandı.

Yıl içerisinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkması beklenen oyun lanse edildiği günden beri yayınladığı görseller ve oynanış dinamikleriyle oyuncuları etkilemeyi başarmıştı.

The Division'dan Yeni Görseller Geldi!

Post-apokaliptik öğelere yoğun bir şekilde yer verilen oyunun ana konusunun para aracılığıyla bulaşan bir tür virüsün kaosa çevirdiği bir şehirde hayatta kalma mücadelesi olduğu biliniyor. Oyunda kontrol edeceğimiz ajan The Division isimli bir gizli organizasyonun üyesi olarak karşımıza çıkacaktır. Karakterimiz şehirde bulunan diğer gruplar ile savaşırken aynı zaman da bu virüsün sebebini araştırmak zorunda. Yeni nesil konsollar ile beraber PC platformu için de duyurulacak olan oyun için yayınlanan görseller ve videolar oyuncuları doyurmuş durumda.

Yeni yayınlanan oyun içi görseller ile çevre ve karakter detaylarını gözlemleyebiliyoruz. Bugüne kadar çıkacak olan oyunlar arasında iyi bir konuma geleceğini düşündüğümüz oyunun ilerleyen zamanlarda grafiklerinde kısıtlamalar olmayacağını umuyoruz.

Yayınlanan yeni görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz;

The-Division-New-Screen-1

Yeni Bir Call of Duty Geliyor!