Watch Dogs Legion geliyor!

Watch Dogs Legion

Bir süredir söylenti halinde bulunan yeni Watch Dogs oyunu nihayet netlik kazandı. İşte Watch Dogs Legion hakkındaki tüm detaylar.

Ubisoft’un E3 2019’da yeni bir Watch Dogs oyunu duyuracağı zaten biliniyordu. Nitekim geçtiğimiz gün serinin yeni oyununa dair ilk detaylar ortaya çıktı. Amazon.uk tarafından sızdırılan bilgilere göre serinin yeni oyunu Legion olacak.

Yeni Watch Dogs oyunu ortaya çıktı

Amazon.uk geçtiğimiz gün yanlışlıkla Watch Dogs Legion’ı listeledi. Sitede oyun için kısa bir tanıtım yazısı da yayınlandı. Yayınlanan tanıtım yazısına göre serinin yeni oyunu Londra’da geçecek. Yakın gelecekteki distopik bir Londra versiyonu ile karşılaşacağımız yapımda yine açık dünya temalı bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

Amazon tarafından sızdırılan bu bilgi oyun dünyasının saygın mecralarıdan biri olan Kotaku tarafından da doğrulandı. Kotaku’dan Jason Schreier yaptığı bir açıklamada, Ubisoft’a yakın kaynaklardan aldığı bilgiler doğrultusunda, serinin yeni oyununun Watch Dogs Legion olacağını doğruladı.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlaması beklenen oyun hakkındaki tüm detaylar önümüzdeki E3 2019 etkinliğinde su yüzüne çıkacaktır. Henüz çıkış tarihi belli olmasa da yeni Watch Dogs oyununun 2019’un son çeyreğinde raflardaki yerini alması bekleniyor.

Minecraft Story Mode kullanıma kapanıyor