Yeni Splinter Cell oyunu hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

yeni splinter cell

Bir süredir Ubisoft’un yeni bir Splinter Cell oyunu üzerinde çalıştığı hakkında dedikodular duyuyoruz. Geçtiğimiz gün yeni Splinter Cell oyunu ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı.

2017’den bu yana Ubisoft’un yeni Splinter Cell oyunu üzerine çalıştığına dair önemli söylentiler mevcut. Henüz yapımcı ekipten net bir açıklama gelmemiş olsa da geçtiğimiz günlerde dünyanın önde gelen bazı e-ticaret siteleri, Splinter Cell’in yeni oyununu listelemişlerdi.

Yeni Splinter Cell oyunu geliyor!

Oyun dünyasını az çok takip edenlerin de hatırlayacağı üzere serinin son oyunu olan Blacklist 2013’ün başlarında PC, PS3 ve Xbox 360 için satışa sunulmuştu. Yani basit bir tabirle, şimdiki nesil konsollar için çıkmış Splinter Cell oyunu bulunmadığını ifade etmek mümkün.

Geçtiğimiz gün Gamereactor ile bir söyleşiye katılan eski Ubisoft çalışanı Jade Raymond, Splinter Cell serisinin geleceği hakkında önemli ifadelerde bulundu.

Ubisoft’ta Assassin’s Creed 1 ve 2, Watch Dogs ve son olarak da Splinter Cell Blacklist’te baş yapımcı olarak görev alan Raymond, yeni bir Splinter Cell oyunu ilk adımların çoktan atıldığını belirtti.

Eski Ubisoft çalışanı, üzerinde çalıştıkları bir tasarımın olduğunu ifade etti. Fakat bu tasarımın içeriği hakkında net bir bilgi vermedi.

Eğer büyük bir aksilik olmazsa Ubisoft önümüzdeki yılın ilk yarısında serinin yeni oyununu duyurabilir. En azından beklentiler bu yönde. Yine de bekleyip göreceğiz.

Tekken 7 Nintendo Switch için gelebilir