Nvidia Ekran Kartlarında Watch Dogs 2 Hediyesi

NViDiA GeForce GTX 1080 ve 1070 alana Watch Dogs 2 hediye87456 0

Nvidia yeni başladttığı kampanya ile birlikte bazı ekran kart modellerini alan kullanıcılara Watch Dogs 2 hediye etmeye başladı. Kısıtlı sayıda model için olan kampanyanın detaylarına ve katılım konuşullarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en önemli ekran kartı üreticilerinden olan Nvidia yeni nesil ekran kartları için bir kampanya başlattı. Geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni nesil ekran kartı serisini kapsayan kampanya kapsamında oyuncular pek çok eleştirmenin beğenisini kazanmış bir oyuna sahip olabiliyor. Firma oyun hediyesinin yanında ise çeşitli yarışmalar ile daha büyük hediyeler dağıtıyor.

Yarışmada verilecek olan ödüller arasında GeForce GTX 1080, GeForce GTX 1070, masaüsytü bilgisayar ve dizüstü bilgisayar bulunuyor. Kampanya kapsamındaki ekran kartlarını alan herkes Ubisoft’un yeni oyunu Watch Dogs 2’ye doğrudan sahip olurken ayrıca yarışmaya da katılma hakkı kazanıyor.

Konsollar için Çıkışını Yaptı PC ise Haftaya

İlk oyunu büyük başarısızlığa uğrayan ve özellikle söylediklerini verememesi nedeniyle büyük eleştiri alan Watch Dogs serisi, ikinci oyunuyla çok daha iddialı. Serinin ikinci oyunu temel olarak ilk oyunla benzer dinamikleri sunsada sahip olduğu diğer özellikler ve üzerinde yapılan geliştirmeler ile büyük bir ilerleme kaydetmiş durumda. 15 Kasım’da Sony Playstation 4 ve Microsoft Xbox One için çıkışını yapan kısa süre sonra PC platformuna gelecek. 29 Kasım’da Microsoft Windows platformuna gelecek olan bu sayede güncel tüm platformlarda bulunmuş olacak. Tek oyunculu modun yanında çoklu oyuncu moduyla da öne çıkan oyunun bilgisayar platformuna çıkışıyla birlikte nasıl bir tepki alacağını bekleyip göreceğiz.

Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden olan Nvidi a yaptığı Watch Dogs 2 kampanyasını belli ekran kartları ile sınırlı tutuyor. Son nesil ekran kartları olan GeForce GTX 1080 ve GeForce GTX 1070 ekran kartlarını kapsayan kampanya ile bu ekran kartlarından birisini satın alan kullanıcılar Fransız oyun yapımcısı Ubisoft’un yeni oyununa ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Firmanın resmi internet sitesinde kampanya detayları paylaşılırken kampanyanın Türkiye’deki kullanıcıları kapsadığını da hatırlatalım.

Kartların Mobil Versiyonlarını da Kapsıyor

Kartların mobil versiyonlarını da kapsayan kampanya resmi internet sitesinde şu şekilde duyurulmuş:

Dahi Hacker Marcus’u canlandırın ve San Francisco Körfez Bölgesi’nde Dedsec grubuna katılarak yüzyılın saldırısını başlatın: ctOS 2.0’ı çökertmeniz bekleniyor. Sınırlı bir süre için, GeForce GTX 1080 veya 1070 grafik kartı ya da bu kartlarla desteklenen bir dizüstü bilgisayar alıp oyuna hazır (Game Ready) olduğunuzda Ubisoft’un *Watch Dogs 2 oyununa ücretsiz sahip olabilirsiniz.

 

NvidiaTürkiye’nin resmi internet sitesindeki kampanya detaylarına buraya tıklayarak, yarışma detaylarına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy S7 Jet Black Renk Seçeneğine Kavuştu

NBA 2K VR Experience için Tanıtım Videosu Yayınlandı