Ubisoft’tan Watch Dogs 2 Hakkında Müjde!

watch dogs aiden pearce wallpaper

Avrupa’nın en popüler oyun yapımcısı Ubisoft, 2015 yılındaki Watch Dogs 2 projesini nihayete erdiriyor. Geliştirici şirket, oyun hakkında küçük de olsa, bir müjde verdi.

Ubisoft son zamanların parlayan yıldızı. Öyle ki; yapımcı şirket Assassin’s Creed serisi, Far Cry serisi, Ghost Recon serisi, Just Dance, Rainbow Six serisi, Prince of Persia serisi, Rayman serisi, Splinter Cell serisi ve aksiyon fenomeni Watch Dogs ile; banka hesabına bolca sıfır eklerken, satış rekorlarını alt üst etmekten geri durmuyor.

2015 yılında, yapım aşamasında olduğu duyurulan Watch Dogs, 2016-2017 mali yılında piyasaya sürülecek. Şirketin niyeti, 2016 yılının üçüncü veya en geç dördüncü çeyreğini işaret ediyor. Böylece yapımın gelirleri, gelecek yılın finans tablolarını olumlu derecede etkileyecek.

Watch Dogs 2

Ubisoft’un ticari başarısı, inanılmaz derecede. Şirketin, 2015 yılı geliri 2 milyar dolar seviyesinde. Ubisoft İcra Kurulu Başkanı Yves Guillemot, önceliklerinin mali başarı olmadığını iddia etse de, 2 milyar dolar gibi bir rakam, bu sözleri fazla anlamlı kılmıyor.

Watch Dogs 2, Mayıs 2016 ve Aralık 2017 arasında kesin olarak satışa sunulacak.

Peki, başlıkta bahsettiğimiz müjde ne? Ubisoft mühendisleri, Watch Dogs 2’nin, DirectX 12’ye tam uyum sağlayacağını açıkladı. Bu da, az da olsa sistem gereksinimleri aşağı çekiyor, zira giriş seviyesinde dahi olsa DirectX 12’yi destekleyen pek çok grafik yongası mevcut.

Watch Dogs 2’nin yapımcısı Ubisoft’tan sızan diğer bir bilgi ise, Assassin’s Creed’in yeni oyununun 2017 başında satışa sunulacağı yönünde.