Jurrassic World Evolution duyuruldu! İlk video yayınlandı!

Jurassic World

Şu aralar çekimleri devam eden Jurrassic World Fallen Kingdom ile eş zamanlı yayınlanacak olan Jurrassic World Evolution duyuruldu. İşte detaylar.

Sinema dünyasının en kült serilerinden biri olan Jurrassic Park, geçtiğimiz yıl ufak bir isim değişikliği ile beyaz perdeye geri dönmüştü. Jurrassic World ismi ile tekrardan izleyici ile buluşan dünyanın en vahşi yaratıkları hatırı sayılır bir gişe başarısına da imza atmıştı. Gişede gelen başarı ikinci filmin de önünü açtı. Şu aralar Jurrassic World Fallen Kingdom filminin çekimleri devam ediyor. 2018’in Yaz aylarında vizyona girecek olan Fallen Kingdom’a, Jurrassic World Evolution isimli oyunun da eşlik edeceği ortaya çıktı.

Frontier Developments tarafından yapılan açıklamada, oyunun gelişim aşamasında oluğu ve Jurrassic World Evolution ismi ile önümüzdeki yaz raflardaki yerini alacağı belirtildi. Jurrassic World Evolution, tycoon tarzında bir yapım olacak. Yani yapımda kendi dinazor parkımızı kurup onu yönetebileceğiz. Jurrassic Park filmlerinden aşina olduğumuz Isla Nublar bölgesinde geçecek olan yapımda filmlerdeki bazı karakterler de yer alacak.

Oyun için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Elbette kurduğumuz parkta herşey yolunda gitmeyecek. Filmleri izleyenlerin de bileceği üzere, “doğa her zaman bir yolunu bulur” prensibi oyunda da işleyecek. Dolayısıyla parkı iflasa sürüklemeden bu tarz zorlukların da üstesinden gelmemiz gerekecek. Bakalım Jurrassic World Evolution, filmler kadar başarılı bir çizgi yakalayabilecek mi?