Motorola Nexus 6’ları Yenileyecek

Motorola Nexus 6’ları yenileyecek

Haftaya çok ilginç bir haberle başlamış bulunmaktayız. Nexus 6’ların yaşadığı sorunlar kullanıcıların canını sıkmışa benziyor. Nexus 6’nın sorunu ise ilginçliğiyle dikkat çekiyor.

Nexus 6’ların arka kapağı belli bir süre sonra gövdeden ayrılmaya başlıyor. Bununla ilgili Motorola halen kullanıcılara uygun bir çözüm yolu sunabilmiş değil.

Kullanıcıların birçoğu Nexus 6’ları güzel ve dayanıksız olarak nitelendiriyor. Kullanıcılar, Motorola’dan yaşanan kapak problemi için bir çözüm bulmasını istiyor. Bazı kullanıcılar sorunu kendileri halletmeye çalışıyor.

Kullanıcılar; arka kapağın gövdeden ayrılmaması için düşen kapağı gövdeye bastırarak düşmemesini sağlıyor. İlkel yöntem geçici bir çözüm olarak karşımıza çıkmakta.

Motorola Nexus 6’ları yenileyecek
Motorola Nexus 6’ları yenileyecek

Motorolanın bu sorunu çözmesi için telefonları yeniden üretmesi gerekiyor; çünkü kapak ve kapağın tuttma girişinin yeniden tasarlanması şart. Kullanıcılar şimdiden Motorola ile kontağa geçti.

Gelen bilgilere göre Motorola sorunlu olan Nexus 6’ları yenilenmiş Nexus 6’larla değiştirecek. Eğer siz de Nexus 6’yla ilgili sorun yaşıyorsanız. Motorolanın sitesine uğramayı ihmal etmeyin.

iPhone 6S İşlemcisini Samsung Üretecek