Watch Dogs 3 E3 2019’da tanıtılabilir

watch dogs 3

Ubisoft’un sevilen serilerinden biri olan Watch Dogs, yakında yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk olabilir. İşte Watch Dogs 3 hakkındaki ilk detaylar.

Ubisoft’un 2014 yılında satışa sunduğu Watch Dogs, dinamikleri, oynanış ve hikayesiyle kendisine has bir tarz ortaya koymuştu. Genel hatlarıyla başarılı olan yapımın en çok eleştirilen noktası ise görsel açıdan vaat edilen çizgiden çok uzak kalmasıydı.

Malum Ubisoft’un tanıtım videolarında yüksekten uçmak gibi kötü bir huyu var. Sonuç olarak satışa sunulan oyunla, tanıtım videolarında gösterilen oyun arasında dağlar kadar fark oluyor. Nitekim bu fark Watch Dogs’ta tepkilere neden olmuştu.

Yine de başarılı bir satış rakamına ulaşan Watch Dogs, 2016 yılında bir kez daha PC ve konsollarımıza konuk oldu. İlk oyun Chicago’da geçerken ikinci oyun ise San Francisco’da geçiyordu. Sızdırılan ilk bilgilere bakacak olursak, yeni oyun için belirlenen adres ise Londra olacak.

Watch Dogs 3 Londra’da geçebilir

Oyun dünyasının saygın mecralarından biri olan Kotaku, son sayısında Watch Dogs 3 ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. Kotaku’nun iddialarına göre Watch Dogs 3, Londra’da geçecek. Ubisoft’un Watch Dogs 3’ü önümüzdeki E3 2019’da duyuracağı ve oyunun 2020 yılı içerisinde raflardaki yerini alacağı iddia ediliyor.

Şimdilik oyun hakkında pek bir bilgi yok. Zaten 2020 yılında çıkacak bir oyunun yeni nesil konsollar için duyurulması da muhtemel. Yine de bekleyip göreceğiz.

Bu hafta çıkacak oyunları (8-14 Nisan)