David MacKaydan Şarj Önerisi Ve Cihazı

David MacKaydan Şarj Önerisi Ve Cihazı

Günümüzde pek çok insan tahminiz akıllı telefon kullanmakta. Akıllı telefonların artıları olduğu kadar eksileri de yok değil. Telefonların en büyük eksikliğini batarya süreleri oluşturuyor.

Bazı kullanıcılar bataryalarının bir gün boyunca bile dayanmadığını belirtiyor. Batarya sorunu yaşanmasının en büyük nedenini de kullanıcıların telefonlarını yanlış şekilde şarj etmesi oluşturuyor.

Hatta bazı kullanıcılar telefonlarını akşamdan sabaha kadar şarj ettiklerini bile iddia ediyor. Bununla ilgili Cambridge Üniversitesi Profesörü David MacKay bir araştırma yapmış. Bu araştırma sonucunda yeni bir ürün bile icat etmiş.

David MacKaydan Şarj Önerisi Ve Cihazı
David MacKaydan Şarj Önerisi Ve Cihazı

MacKay; “Öncelikle telefonlarınızın şarj kablosuyla şarj olduğu yerde fazla mesafe olmamasına dikkat edin. Uzun süre telefonunuzu şarjda bırakmayın ve ihtiyacınız dışındaki uygulama kullanımı ile bataryayı tüketmeyin.

Yeni şarj aletim olası şarj kazalarının önüne geçecek” dedi. Konuyla ilgili haberi Tech Radar sitesinden aldık. Profesörün icat ettiği şarj fiyatı 5 dolar yaklaşık olarak 12 TL’ye satışa sunulacak.

Çocuklar Hem Özgür Hem de Güvende: Paquito Mix