Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin DLSS Desteği Alıyor

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin DLSS Desteği Alıyor

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin ve “The Lord of the Rings: Return to Moria “, DLSS desteği olan son büyük yapımlar listesine ekleniyor.

Bu oyunlar, DLSS desteğine sahip olan diğer büyük yapımların arasına katılıyor, bunlar arasında ” Alan Wake 2″, “Call of Duty: Modern Warfare III “, ” Cyberpunk 2077: Phantom Liberty “, “Diablo IV” ve daha fazlası bulunuyor.

Bethesda, 8 Kasım’da DLSS 3  desteğiyle Starfield’ın Steam beta güncellemesini yayınladı. Ayrıca, The War Within DLC’yi dört gözle bekleyen World of Warcraft oyuncuları NVIDIA Reflex desteğine sahip olacak.

Son olarak, GeForce Oyuncuları, yeni bir Game Ready Sürücüsüyle Call of Duty: Modern Warfare III ve DLSS 3 ile Starfield için oyuna hazır. Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin DLSS Desteği Alıyor.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin DLSS Desteği Alıyor

DLSS 3 ile Starfield Steam Beta 

Starfield’ın Steam beta güncellemesi, güncellemenin daha sonraki bir tarihte resmi olarak yayınlanmasından önce DLSS Frame Generation, DLSS Super Resolution, Deep Learning Anti – aliasing (DLAA) ve NVIDIA Reflex Low Latency ile kullanıma sunuldu.

DLSS oyun haberleri bu hafta şunları içeriyor:

  • The Lord of the Rings: Return to Moria – şimdi DLSS 2 desteğiyle birlikte sunulan oyunda GeForce RTX oyuncuları, 4K’da performansı ortalama 2,5 kat artıran DLSS 2’nin ilk günden itibaren dahil edilmesi sayesinde ayarları değiştirebiliyor ve en yüksek kare hızlarının keyfini çıkarabiliyor.
  • Starfield– Steam beta güncellemesi artık DLSS 3, DLAA ve Reflex ile oynanabiliyor
  • Desynced– şu anda erken erişimde, 16 Kasım’da gelecek olan oyun güncellemesi DLSS 3 desteği ekliyor ve her ayar en üst düzeye çıkarıldığında 4K’da kare hızlarını 2,2 kat artırıyor.
  • Remnant II” – 14 Kasım’da “The Awakened King” DLC’si yayınlanıyor. Oyun DLSS 3, DLSS 2, DLAA ve Reflex’i destekliyor. DLSS 3’ü kullanan GeForce RTX 40 Serisi oyuncuları, kare hızlarını ortalama 3,5 kat artırarak GeForce RTX 4070 ve daha hızlı kart sahiplerinin 4K’da maksimum ayarlarda, 60 FPS’nin üzerinde oyunun keyfini çıkarmasını sağlıyor.
  • Earth: Revival– DLSS 2 ile 16 Kasım’da açık betaya giriyor (yalnızca Çin anakarası, Hong Kong, Makao, Tayvan ve Japonya’da mevcut)
  • Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin17 Kasım’da DLAA ve DLSS 2 ile piyasaya çıkıyor.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin DLSS Desteği Alıyor

Huawei FreeBuds Pro 3 inceleme