WandaVision final bölümü hayal kırıklığı yarattı

Wanda Vision Dizisi

Marvel’ın sinematik evrenle bağlantılı ilk dizisi olan WandaVision sonunda bitti. WandaVision final bölümü ise genel anlamda hayal kırıklığı yarattı.

Hemen yazımızın başında belirtelim. Birazdan okuyacağınız satırlarda WandaVision dizisi ile ilgili spoilerlar olabilir. O yüzden diziyi izleyeceksiniz haberin geri kalak kısımlarını okumamanızı tavsiye ederiz.

Gelelim WandaVision ile ilgili yorumlarımıza. Bilindiği üzere dizi 9 bölüm sürdü. Marvel’ın sinematik evrenle bağlantılı olan ilk dizisi geçtiğimiz günlerde final bölümüyle ekranlara veda etti.

Peki final bölümü beklentileri karşılayabildi mi? Bilindiği üzere genel kanı final bölümünde Dr. Strange’in geleceği yönündeydi. Fakat böyle birşey olmadı. Dahası final kimsenin beklediği gibi olmadı.

WandaVision final bölümü hayal kırıklığı yarattı

Final bölümünde yaşanan bir diğer hayal kırıklığı da Quicksilver ile ilgili oldu. Dizide X-Men evrenindeki Pietro (Peter) karakterinin görünmesi büyük heyecan yaratmıştı. Marvel’ın bu dizi ile X-Men evrenini sinematik evrene dahil edebileceği düşünülmüştü.

Fakat final bölümünde bu karakterin X-Men evreninden gelen Pietro olmadığını anladık. Yani evrenlerin birleşmesi olayı da hikaye oldu.

Dizinin sonunda Wanda’nın çocuklarının ölmesi ve Vision’ın bir kez daha yok olması, bizi başladığımız yere geri döndürdü. Uzun lafın kısası, bu dizi Wanda’nın Scarlett Witch’e dönüşmesini konu alan bir yapım olarak şekillendirilmiş. Onun haricinde sinematik evrene çok büyük şekilde tesir edecek bir olay yoktu.

Xiaomi Türkiye için iş alım ilanı açtı! İşte detaylar!