Güncelleme Avrupa’daki Galaxy S5’lere Yaradı

s5

Avrupa’da bulunan Galaxy S5’lere gelen son güncelleme ile performanslarında gözle görülür bir gelişme olduğu söyleniyor. 

Samsung’un gözde modeline gelen güncelleme iki paket halinde geldi. İlk paket güncellemenin asıl ağırlığını taşıyan 194 MB’lık paketti. İkinci paket ise bir ek paket niteliği taşıyan 1 MB’lık bölümdü.  Güney Koreli teknoloji devi bu güncellemenin tam anlamıyla ne için yapıldığını ve hangi hataları giderdiğini açıklamadı.

 

galaxy-s5-samsung-sign

 

 

Bakıldığında 200 MB’lık bir güncelleme paketi oldukça önemli bir değer taşıyor. Özellikle de bu güncellemenin yalnızca performans iyileştirmesi için yapıldığı düşünüldüğünde güncellemenin önemi ortaya çıkıyor.  Kullanıcılardan gelen geri dönüşlere göre ise güncellemenin ardından Galaxy S5’teki hızın gerçekten arttığı aktarılıyor.

Galaxy S5’e gelen ve cihazın hızlanmasını sağlayan güncelleme ile ilgili tek sinir bozan durum ise ilk bölümün indirilmesinde geçen zaman. İkinci bölümde ise böyle bir problem görülmüyor.

Samsung’un amiral gemisi modeli için şuana kadar iki büyük güncelleme yapıldı. İlk büyük güncelleme cihazın kamera hızına hız katarken, ikinci güncellemede cihazın performansı geliştirildi. Bu da gösteriyor ki Samsung gözde modelinde her anlamda hıza çok önem veriyor. İlk büyük güncelleme Galaxy S5’in piyasaya çıkmasından bir ay sonra yayınlanmıştı.

Galaxy S5’e yapılan ikinci büyük güncelleme şuanda Başta İngiltere olmak üzere Batı Avrupa ülkelerinden başlayarak doğuya doğru dağıtılıyor.

Electronic Arts’dan Büyük Başarı!