Panasonic’ten 360 Derece Araç İçi Kamera İzleme Sistemi

Panasonic 360 arac ici kamera izleme sistemi

Panasonic tarafından yeni piyasaya sürülen araç içi kamera izleme sistemi sayesinde, aynı anda kayıt yapan en fazla beş farklı kamerayla 360 derecelik görüntüler elde edilebiliyor.

Arbitrator” olarak bilinen “MK5”, yoldayken görüntü kaydı yapmak isteyen ve etkili çözümler arayanlar için geliştirildi. Video işleme ünitesi, dörtlülerin yakılması veya arka kapının açılması gibi özel durumlarda devreye girerek kayda başlıyor.

Panasonic_360_arac_ici_kamera_izleme_sistemi
Sistem, birbirinden bağımsız olarak kontrol edilebilen, x30 optik zoom’a sahip en fazla beş adet tam HD kamera ve ultra geniş balıkgözü lens ile çalışıyor. Araç üzerine takılı kayıt cihazı en üst düzeyde netlik sağlarken, aynı zamanda geçerli video kayıtlarının elde edilmesini de sağlıyor.
Giyilebilir kablosuz kameralar ve mikrofonlarla uyumlu çalışan MK5,  araç içindeki görsel ve işitsel kayıt için tek bir depolama noktasına sahip. Online portal ise tarih ve anahtar kelimelerle kullanıcılara basit arama seçenekleri sunuyor.

Kaydedilen kamera görüntüleri PC’ye kablosuz olarak arşiv niteliğinde aktarılabiliyor. Bu veriler daha sonra DVD, WMV veya RAW video dosyaları olarak farklı formatlarda dışarı aktarılabiliyor.


Yorumlar kapatıldı.