Vivo X80 özellikleri belli oldu: Piyasayı sallayacak akıllı telefon

Vivo X80 özellikleri

Vivo X80 özellikleri sonunda ortaya çıktı. Aslına bakacak olursak kimse bu cihazın özelliklerinin yayılmasını beklemiyordu. Ancak çok büyük bir sızıntı gerçekleşti.

Ortaya çıkan son detaylara göre Vivo X80 özellikleri çok net bir şekilde belli oldu. Çin’in sosyal medya sitesi olarak görülen Weibo platformunda bir sayfa önemli bazı özellikleri ortaya çıkardı. Bu özelliklere baktığımız zaman üst düzey bazı detaylara sahip olduğunu görüyoruz.

Öncelikle cihazın AMOLED ekrana sahip olduğunu belirtelim. 6,56 inç büyüklükte olan cihaz Full HD+ çözünürlük ile kullanıcılara sunulacak. Ayrıca 8 çekirdekli mediaTek Dimensity 8000 işlemci yer alacak. Böylece cihazın son derece güçlü olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca bu işlemci hızı büyük oranda artıracak.

Vivo X80 özellikleri sızdırıldı

Yeni Vivo akıllı telefonun özelliklerine baktığımızda 3 farklı model olarak geleceğini görüyoruz. Vivo X80, Vivo X80 Pro ve Vivo X80 Pro+ kullanıcılarla lansmanda buluşacak. Yeni Vivo ailesi amiral gemisi düzeyinde olacak. Şirket Samsung ve Xiaomi ile mücadele etmek için X80 ailesini tercih etti.

Vivo X80 özellikleri

Günümüzde akıllı telefonlarda şarj desteği çok büyük bir öneme sahip. Üreticiler genellikle yüksek hızlı şarj desteği sunmaya çalışıyor. Her ne kadar kablosuz şarj ön planda olsa bile yine de kablolu şarj desteğine önem veriliyor. Yeni Vivo cihazının 55 W kablolu hızlı şarj desteği sunacağı ifade ediliyor. Ayrıca 50 W kablosuz şarj ve 66 W kablolu hızlı şarj yine destekleyeceği teknolojiler arasında yer alıyor.

Vivo genişletilebilir ekranlı telefonun patentini aldı

Bu akıllı telefonun fiyatının mevcut dolar kuru üzerinden değerlendirildiğinde 7800 TL’den başladığını görüyoruz. Vivo X80 Pro+ en yüksek model olarak 14900 TL fiyata sahip olacak. Ancak bu fiyatlara vergilerin dahil olmadığını unutmayın. Vergiler ile birlikte çok daha yüksek bir rakam ortaya çıkacak. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.