Vivo X Fold, Vivo X Note ve Vivo Pad cihazları yarın tanıtılıyor

b4

Vivo’nun Bahar Lansmanı Etkinliği yarın- 11 Nisan’da gerçekleşecek. Vivo X Fold , Vivo X Note ve Vivo Pad cihazları tanıtılacak.

Aylarca süren tanıtımların ardından Vivo’nun merakla beklenen Vivo X Fold , Vivo X Note ve Vivo Pad cihazlarını lansman etkinliğinde açıklaması bekleniyor. Lansman etkinliği canlı olarak sunulacak. 

Vivo X Fold

Vivo X Fold

X FoldVivo markasının ilk katlanabilir ürünü ve tasarımı, Samsung Galaxy Z Fold3 ve Huawei Mate X2 gibi daha premium katlanabilir tekliflerle benzerlik gösteriyor . 8 inç 2K LTPO 3.0 iç katlanır OLED panel ve 6.53 inç Full HD+ dış ekrana sahip olması bekleniyor. Hem iç hem de dış ekranlar 120Hz yenileme hızıyla donatılacak. 

Rakipleri arasında öne çıkmak için Vivo X Fold , arka tarafında Zeiss ve imzası niteliğindeki T* kaplamasıyla birlikte sektör lideri dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak. Vivo X Fold’un ayrıca, 4.600 mAh pilini beslemek için 50W kablosuz şarjı destekleyen endüstrinin ilk katlanabilir ürünü olduğu söyleniyor.

Vivo X Fold

Vivo X Note

Bu arada X Note, temelde iPhone 13 Pro Max ve Xiaomi Mi 11 Ultra’yı tercih edenler için “ultra premium” kalabalığa Vivo’nun cevabı olacak . Telefon tanıdık bir cam sandviç gövde içinde geliyor ve devasa bir QHD+ 7 inç ekrana sahip. 5000mAh ve 80W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteği ile eşleştirilen telefonun, yarım saatlik şarjla tüm gün boyunca dayanması bekleniyor.

Vivo X Note’un aynı zamanda bir mobil fotoğrafçılık devrimine öncülük etmesi bekleniyor çünkü şirket, şimdiye kadar Zeiss işbirliğinden gelen tüm yazılım ve donanım optimizasyonlarını içermesinin yanı sıra, ilk şirket içi görüntüleme çipi olan Vivo V1’i geliştirdi. akıllı telefon fotoğrafçılığının sınırlarını daha da ileri taşıyor.

vivo pad

Vivo Pad

Vivo Pad , şirketin Android tablet pazarına ilk girişidir. Cihaz, ortalama tablet kullanıcınız için amiral gemisi performans seviyeleri sağlamak için popüler Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti tarafından desteklenmektedir. Vivo Pad, kullanıcılarına sorunsuz bir kaydırma deneyimi sağlamak için 2.5K çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 11 inçlik bir panel de alıyor. 

MediaTek Dimensity 1300 ortaya çıktı