vivo X Fold 2’nin özellikleri belli olmaya başladı

vivo x fold s

vivo’nun yakında kullanıcılarla buluşturması beklenen yeni katlanabilir telefonu vivo X Fold 2’nin teknik özellikleri hakkında ilk detaylar gelmeye başladı.

Son dönemde akıllı telefon pazarının önemli bir parçası haline gelmeye başlayan katlanabilir telefonlar konusunda yatırım yapan ilk şirketlerden biri olan vivo, ilk katlanabilir akıllı telefonu vivo X Fold’u geçtiğimiz yılın nisan ayında piyasaya sürdü. X Fold ile yeni bir seri başlatan Çinli telefon üreticisi, bu serinin yeni üyelerini çok yakında kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

vivo X Fold 2

vivo X Fold 2 henüz şirket tarafından resmi olarak tanıtılmamış olsa da merakla beklenen telefon hakkında ilk detaylar gelmeye başladı. Hatırlarsanız vivo X Fold, Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alıyordu. Gelen son bilgilere bakılırsa X Fold 2 de Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Eğer bu iddialar doğru çıkarsa X Fold 2, Snapdragon 8 Gen 2’den güç alan ilk katlanabilir telefon olacak.

vivo X Fold 2’nin teknik özelliklerine yönelik bu bilgi, akıllı telefon pazarında güvenilir bir kaynak haline gelen Digital Chat Station hesabından geliyor. Yine aynı kaynak tarafından paylaşılan bilgilere göre X Fold 2, 4800 mAh’lık bir bataryadan güç alacak. Bu da X Fold 2’nin batarya kapasitesi konusunda hem X Fold’dan hem de X Fold Plus’tan daha iyi olacağı anlamına geliyor. X Fold 2, şarj hızıyla da öncüllerinden çok daha gelişmiş olacak. Hatırlarsanız X Fold’un şarj hızı 66W, X Fold Plus’ın şarj hızı ise 80W’tı. X Fold 2’de bu hız 120W’a çıkacak.

TikTok uzun videoları ödüllendirecek