vivo V30 : Pil Sağlığı Garantisi Veren Android Telefon  

vivo V30

Türkiye’de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefon olan vivo V30 ’un pil sağlığı yüzde 80’in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi veriliyor. Üstelik garanti dört yıl boyunca geçerli.

vivo’nun normal bir flaşa göre 19 kat daha geniş alana 50 kat daha yumuşak ışık yayan Star Işığı portresi özelliği ile büyük ses getiren yeni akıllı telefonu V30, Türkiye’de resmen satışa sunuldu.

Üstelik vivo, Türkiye’de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefon olan V30 için dört yıl boyunca geçerli, pil sağlığı yüzde 80’in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi de sunuyor.

vivo V30

Bu dört yıllık pil ömrü teknolojisi, kullanıcılara en iyi kalitede kullanım deneyimini sunmak için V30 Lite ve Y Serisi dâhil olmak üzere yeni gelecek tüm vivo modellerinde de yer alacak.

vivo V30, iki kat pil ömrü, yenilikçi pil malzemeleri, akıllı pil sağlığı motoru ve amiral gemisi standardında güvenlik kalite kontrolleriyle birleşerek cihazın pil ömrünü endüstri standardının iki katına çıkarıyor.

vivo V30

1.600 şarj ve deşarj döngüsünden sonra bile sağlık düzeyi yüzde 80’in altına düşmeyen, 4 yıl dayanıklı pili ile V30, vivo V serisinin en yüksek pil kapasitesine sahip üyesi.

Ayrıca, kullanıcının pil sağlığı fonksiyonunu daha iyi anlaması için vivo pil sağlığı takip özelliğini geliştirdi. Kullanıcılar istedikleri zaman telefonunun pil sağlığını kontrol edebilecekler. vivo, Türkiye’de bu fonksiyonu sunan ilk Android akıllı telefon markası.

Dreame R20 dikey süpürge incelemesi: Hafif, güçlü ve kullanışlı