Vivo V25 Pro özellikleri sızdırıldı

vivo

Tanıtımı için artık geri sayıma geçilen Vivo V25 Pro, Geekbench’te görüntülenerek özelliklerini bir kez daha sızdırmış oldu.

Vivo V25 Pro özellikleri sızdırıldı. Ağustos ayı, teknoloji dünyası için epey hareketli geçeceğe benziyor. Bugüne kadar yapılan açıklamalara göre daha şimdiden 4 önemli tanıtım için bu aya randevu verilmiş durumda. Buna göre ilk olarak 10 Ağustos’ta Samsung’un Galaxy Unpacked etkinliğini göreceğiz. Aynı gün Oppo yeni akıllı saat modelini tanıtacak. 11 Ağustos’ta Motorola’nın daha önce son dakikada iptal edilen tanıtımı gerçekleşecekken 17 Ağustos’ta ise Vivo, V25 Pro modelinin üzerindeki sis perdesini aralayacak.

vivo 1

Ancak Geekbench testi sayesinde bu telefonun en önemli özelliklerini daha şimdiden öğrenmiş olduk. Buna göre telefonun ön yüzeyinde 6,56 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED ekran bulunacak.

vivo

Vivo V25 Pro özellikleri sızdırıldı

Gücünü MediaTek Dimensity 1300 yonga setinden alacağı kesinleşen telefonda aynı zamanda 12GB’a kadar RAM ve 256GB’a kadar da dahili depolama alanı bulunacak.

vivo sarj 1

Elektriksel gücünü 80W hızlı şarj teknolojili 4.500mAh bataryasından alacak olan telefonun arka yüzeyinde 50MP + 12MP + 2MP’lik üçlü bir kamera kurulumu mevcut. İşte tüm bu özellikleriyle Geekbench testine giren Vivo V25 Pro, tek çekirdek performansından 669, çoklu çekirdek performansından ise 2268 puan aldı. Telefonun özellikle çoklu çekirdek performansı beğeniyle karşılanırken, 17 Ağustos’ta tanıtılacak ve hemen akabinde de satışlarına başlanacak olan yeni akıllı telefon modelinin giriş paketinin 500 dolar civarı bir tutar olacağı konuşuluyor.

Elon Musk 3 farklı kadından 9 çocuğu olduğunu kabul etti