Vivo V25 Pro fiyatı ile şaşırttı

vivo 1 1

Akıllı telefon pazarında kendisine yer edinen Vivo, yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

Vivo V25 Pro fiyatı ile şaşırttı. Son dönemlerde akıllı telefon pazarında Çin hakimiyeti olduğu bir gerçek. Xiaomi, Oppo, Vivo gibi markalar, sektörde kendilerine ciddi manada yer edindi. Türkiye pazarına da giriş yapan bu markalardan Vivo, 17 Ağustos günü düzenleyeceği etkinlikte yeni orta seviye telefonunu da görücüye çıkarmayı planlıyor. İşte Vivo V25 Pro isimli cihazın özellikleri hakkındaki ilk duyumlar!

vivo 1

Vivo V25 Pro fiyatı ile şaşırttı

Kavisli bir ekran teknolojisine sahip olacak olan Vivo V25 Pro, gücünü ise MediaTek üretimi Dimensity 1300 yonga setinden alacak.

vivo

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama seçeneği ile kombine edilen modelde 256 GB depolama seçeneği de tüketicilere sunulacak. 4.830 mAh. bataryaya sahip olan telefonun 66W hızlı şarj ile desteklendiğini de söylemekte fayda var.

vivo telefonları

Peki Vivo V25 Pro kamera özellikleri nasıl olacak? Bu konu hakkında henüz net bir bilgi olmasa da modelin üçlü kamera kurulumu ile geleceği kesin. Hatta bu kurulumda ana kameranın 64MP çözünürlükte olacağı da neredeyse belli. Kutusundan Android 12 işletim sistemi ile çıkacak olan Vivo V25 Pro’nun fiyatı ise 510 dolar olacak. Yaz ortası mavisi ve siyah renk seçenekleri ile satışa çıkacak olan telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını ise zaman gösterecek.

Galaxy Buds Pro 2 Türkiye fiyatı ile şaşırttı