realme C15 Qualcomm Edition, Android 11l güncellemesini alıyor

realme C15 Qualcomm Edition, Android 11l güncellemesini alıyor

realme C15 Qualcomm Edition, Ekim 2020’nin sonunda piyasaya çıktı. Adından da anlaşılacağı gibi, tam olarak bir Qualcomm işlemci, Snapdragon 460 ile birlikte gelmişti.

Orijinal model, bir MediaTek Helio G35 yongası tarafından desteklenmekte. Yazılım cephesinde, telefon Android 10 tabanlı realme UI ile piyasaya sürüldü. Şimdi cihaz nihayet Android 11 (realme UI 2.0) kararlı güncellemesini almaya başladı. Çinli telefon üreticisi realme, Nisan 2021’in sonlarında realme C15 Qualcomm Edition için realme UI 2.0 Erken Erişim kayıtlarını açtı. İki aydan biraz daha uzun bir süre sonra, akıllı telefon güncellemeyi almaya başladı. Realme Community‘deki resmi duyuru gönderisine göre, cihaz için en son sistem güncellemesi, donanım yazılımı sürümü RMX2195PU_11.A.05 ile geliyor. Şu anda, gruplar halinde dağıtılıyor. Bu nedenle, güncellemenin her birime ulaşulaşması biraz zaman alabilir. Güncellemeyi alıp almadığınıza bakmak için cihazın ayarlar kısmında manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

realme C15 Qualcomm Edition, Android 11l güncellemesini alıyor

Güncelleme önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılar için mevcut olacak. Ayrıca, yazılım yapısından memnun olmayan kullanıcılar Android 10‘a geri dönebilir. Ancak bu işlem cihazın dahili deposunu silecektir. Ne yazık ki, bu telefonun gelecekte Android 12 güncellemesini alıp almayacağı bilinmiyor. Uygun olacağını da düşünmüyoruz. Ancak bir süreliğine bakım güvenlik yamaları alması gerektiğine inanılıyor. Cihaz cephesinde neler olacağını söylemek net olarak mümkün değil ancak zamanla göreceğiz.

Kripto paraları resmi para birimi yapacak bir ülke daha ortaya çıktı: El Salvador yalnız değil