Batman Arkham Shadow’un Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Batman Arkham Shadow

Meta Quest 3’e özel olarak çıkacak VR oyunu Batman Arkham Shadow’dan oynanış fragmanı yayınlandı. Oyunun çıkış tarihi belli oldu.

Tüm zamanların en başarılı süper kahraman oyunları arasında yer alan Arkham serisine çok yakında yeni bir oyun daha eklenecek. Ancak bu kez karşımızda alışık olduğumuz gibi bir Batman oyunu olmayacak. Çünkü Batman maceralarına VR tarafında devam edecek. Meta Quest 3’e özel olarak çıkacak VR oyunu Batman Arkham Shadow, çok yakında oyunseverlerle buluşacak.

Arkham oyunlarıyla aynı evrende geçen bu VR oyunu, bugün GamesCon 2024’te daha detaylı bir şekilde tanıtıldı. Bu tanıtım kapsamında oyundan yeni bir oynanış fragmanı da yayınlandı.

Batman Arkham Shadow

Bu VR oyununun arkasındaki stüdyo olan Camouflaj, Rocksteady Games tarafından geliştirilen Arkham oyunlarından ilham alarak Arkham Shadow’u geliştirdiklerini söylüyor. Bu da oyuna dair beklentiler yükseltiyor.

Batman Arkham Shadow’un asıl kötüsü Rat King olacak. Batman çizgi romanlarından tanıdığımız kötülerden biri olan Rat King’in Gotham’ı ele geçirmesini durdurmak için Batman büyük bir mücadeleye atılacak. Oyunseverler de birinci kişi gözünden bu maceranın direksiyonunda oturacak. Batman’in dövüş mekanikleri ya da halat atması gibi aksiyonların VR tarafında nasıl hayata geçirileceği merak konusu. Ancak yayınlanan ilk fragman keyifli bir oynanış vadediyor.

Batman Arkham Shadow, ekim ayında Meta Quest 3’e özel olarak satışa sunulacak.

Yeni Mafia Oyunu Resmen Duyuruldu; Seri Köklerine Dönüyor