Valheim rekor kırdı! 2 haftada 400 bine yakın oyuncu kazandı!

Valheim rekor kırdı! 2 haftada 400 bine yakın oyuncu kazandı!

Valheim, 2 Şubat tarihinde Steam platformunda yayınlandı. Kısa sürede 400 bine yakın indirme hacmine sahip olan Valheim, İskandinav dünyasındaki mitolojik karakterleri oyun dünyasına taşıyor.

İskandinav temalı Valheim oyunu, piyasaya çıktığı günden beri beklentilerin çok üzerinde bir satış performansı sergiledi. Valheim iki haftadan kısa bir sürede 2 milyondan fazla indirildi ve Steam’de rekor kırdı. Ayrıca oyunun senaryosu ise oldukça geniş bir hikayeye sahip. Oyun platformu Steam üzerinden çıkış yapan Valheim’ın Türkiye özel fiyatı 32 lira. Oyun, yurt dışında ise 20 dolara satılıyor. Bu kadar ilgi toplayan oyunun konusuna gelin bir göz atalım.

Valheim rekor kırdı! 2 haftada 400 bine yakın oyuncu kazandı!

“Savaşta katledilen bir savaşçı olan Valkyrieler, ruhunuzu onuncu İskandinav dünyası Valheim’a taşıyor. Göreviniz Kaos yaratıkları ve tanrıların eski düşmanları tarafından kuşatılmış, Odin’in kadim rakiplerini öldürmek. Ayrıca Valheim’a düzen getirmekle görevli ilkel arafın en yeni koruyucususunuz. Denemeleriniz, silahsızlandırıcı derecede barışçıl Valheim merkezinde başlıyor. Ancak tanrılar cesurluğu ve ihtişamı ödüllendiriyor. Heybetli ormanlar ve karla kaplı dağlarda ilerleyin, daha ölümcül silahlar, daha sağlam zırhlar, viking kaleleri ve ileri karakollar yapmak için daha değerli malzemeleri keşfedip topluyorsunuz. Muazzam bir uzun gemi inşa edip egzotik toprakları aramak için büyük okyanuslarda yelken açın… ancak çok uzağa yelken açmamaya dikkat edin.”

Oyunu kendi dilinde keşfetmek isteyenler için de iyi bir haber var. Oyunda Türkçe arayüz ve altyazı desteği de mevcut. Oyuncular, istedikleri dili veya istedikleri dilde altyazı seçeneğini tercih ederek, oyunu oynayabiliyor.

Netflix Dota 2 anime serisi Mart ayında geliyor