OPPO mıknatıs tabanlı teknoloji üzerinde çalışıyor

Oppo Reno 5 Gaming Edition geliyor!

Mıknatıs tabanlı şarj ve aksesuar sistemi MagSafe, Apple’ın iPhone 12 ile tanıttığı yeni özelliklerden biriydi ve artık Android telefon üreticilerinin kendilerine ait alternatifler ürettiğini görmeye başlıyoruz. Bunu son olarak OPPO şirketinde görüyoruz.

Oyprice’in ( GSMArena aracılığıyla ) resmi olmayan açıklamalarına göre Oppo, partinin en son üreticisi gibi görünüyor . Bu resimlerin nereden geldiğinden emin olamayız, bu nedenle onlara belirli bir derecede dikkatli davranın, ancak Oppo’nun aksesuar tekliflerini bu şekilde genişletmeye çalışması sürpriz olmaz.

OPPO mıknatıs tabanlı teknolojisi sızdırıldı

OyPrice kısa süre önce, yakında görücüye çıkacak olan yeni Oppo kablosuz şarj cihazının görüntülerini açıkladı. Aynı şekilde bakıldığında, Oppo’nun alımının ince olduğu ve Apple’ın sunduğundan daha ince olmasa da benzer olabilecek geleneksel bir manyetik kablosuz şarj cihazına benzediği açık.

Bu, MagDart şarj cihazı için kutu gibi bir yaklaşım benimsemiş gibi görünen kardeş şirket Realme ile gördüklerimizden oldukça farklı.

Genişlik gibi ayrıntılı özellikler ve boyutlar henüz bilinmiyor, ancak şarj cihazının altta bağlantı için bir Type-C bağlantı noktasına ve bir LED göstergesine sahip olacağını söylemek kolay. Oppo kablosuz şarj seçeneğinin hangi hızları sunabileceği bir sır olarak kalıyor, ancak Oppo’nun 65W Air VOOC şarj cihazı veya normal VOOC şarj cihazları gibi gelişmiş şarj hızları ile nasıl bir geçmişe sahip olduğu göz önüne alındığında, bu yüzden bazı makul hızların sunulması bekleniyor.

MagSafe’in tam olarak ne olduğunu bilmeyenler için, bu, iPhone 12’nin dahili şarj bobininde bulunan, diğer MagSafe aksesuarlarını algılayabilen ve aynısına kolayca bağlanabilen bir dizi mıknatıstır.

Huawei P50 Pro, Kirin 9000 5G varyantı alacak