Uygun fiyatlı Oppo R17s TENAA’da ortaya çıktı

oppo r17s 1

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Oppo, şu aralar orta segmente hitap eden yeni bir model üzerinde çalışıyor. İşte Oppo R17s hakkındaki ilk detaylar.

Orta segmentin iddialı isimlerinden biri olan Oppo, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Oppo kısa süre önce 3 yeni modeli satışa sunmuştu. Çinli üretici şimdi bu 3 modele ek olarak benzer tasarıma sahip daha uygun fiyatlı bir model üzerinde çalışıyor. Oppo R17s ismiyle satışa sunulacağı tahmin edilen cihaz geçtiğimiz gün TENAA’da ortaya çıktı.

Uygun fiyatlı Oppo R17s geliyor

Hatırlanacağı üzere Oppo kısa süre önce satışa sunduğu R17 modelinde Snapdragon 670 yonga setini kullanmıştı. Dolayısıyla gelecek olan yeni modelin R17’den daha uygun bir fiyata sahip olabilmesi için MediaTek kökenli bir yonga seti kullanması gerekiyor.

oppo r17s

Oppo bu bağlamda Helio P60 yonga setini tercih etmiş. Oppo R17s modelinin RAM ve dahili depolama tarafında ise kullanıcı tercihine bağlı bir çeşitlilik söz konusu. Kullanıcılar 4GB + 64GB, 4GB + 128GB ya da 6GB + 128GB’lık modellerden birini tercih edebilecekler.

3500 mAh boyutunda ortalamanın bir tık üzerinde bataryadan beslenen R17s kamera kurulumlarıyla da beklentileri karşılayacak gibi görünüyor.

Oppo R17s’in arka tarafında 16MP+2MP, ön tarafında ise 25MP’lik kamera kurulumu mevcut. Fiyatının 300 dolar civarında olması beklenen telefon, kutudan ilk çıktığında Android 8.1 Oreo ile çalışacak.

Galaxy Note 9 için yeni güncelleme çıktı