Nokia X6’nın fiyatı belli oldu

Nokia X 008

Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması beklenen Nokia X6 bir kez daha görüldü. Weibo paylaşılan bir görüntü sayesinde telefonun fiyatı belli oldu.

Nokia markalı telefonları çıkaran HMD Global, 16 Mayıs’ta Çin’de düzenleyeceği etkinlikle yeni orta segment telefonunu resmen tanıtacak. Şirketin bu etkinlikte görücüye çıkaracağı yeni telefonu, bir süredir gündemde olan Nokia X6 olacak. Özellik olarak Nokia 6 (2018) ve Nokia 7 plus arasında bir yerde olacak X6, fiyat olarak ise her iki modelden de daha uygun olacak.

Nokia X6, 16 Mayıs’ta resmen tanıtılacak

Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da paylaşılan yeni bir görüntü, yeni Nokia modelinin fiyatını ortaya çıkardı. Sızdırılan bu görüntüye bakılırsa, 16 Mayıs’ta tanıtılacak X6, 235 dolara raflardaki yerini alacak.

Nokia X6

Daha önce çıkan sızıntılara göre Nokia X6, Snapdragon 636 yonga seti kullanacak ve HMD Global’ın çentikli ekrana sahip ilk modeli olacak. Telefonun Full HD+ çözünürlükteki ekranı 19:9 oranında olacak.

Telefonun arka yüzünde bulunan çift kameranın asıl lensinin 16 megapiksel olacağı söyleniyor. Telefonun selfie kamerası da 16 megapiksel olacak. Son olarak HMD Global yeni telefonunu 3, 4 ve 6 GB RAM seçenekleriyle satışa sunuacak.

Nokia X6

Samsung Galaxy A8 Star ve A8 Lite geliyor